Blog de Alexportaz99

Aula Virtual de l'IES Porçons

Lliga Debat Secundària 2018

[img src="http://drive.google.com/uc?export=view&id=1gMPCvDZe53DFbPUkzNMYj9uvvMnTni2U" alt="">

 l’IES Porçons d’Aielo de Malferit venç a la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives, a la Universitat Politècnica de València

  L’equip de l’IES Porçons (Aielo de Malferit), format per les alumnes de 4t d’ESO: Carme  Beneyto Pastor, Begoña Belda Nadal, Maria Juan Belda, Nerea Mateu Belda i Aida Navalón Aparici, capitanejades pel professor de valencià,Marc Gandia Silvestre, va resultar el guanyador en el debat final que va disputar amb l’equip de la Mare de Déu de l’Olivar (Alaquàs). Els equips de l’IES Maria Carbonell i Sánchez (Benetússer) i de l’IES La Masia Cooperativa Valenciana (Museros) foren també semifinalistes.

  En  la convocatòria d’enguany, la qüestió sobre la qual es debatia era: “L’humor té límits”. Els estudiants que participaren en la fase eliminatòria local, de l’1 al 3 de març, van competir amb alumnat d’instituts de València, Benetússer, Manises, Alaquàs, Museros i Alzira; tot l’alumnat adscrit a la Universitat Politècnica de València per les proves PAU.

  Aquesta era la tercera edició en què l’IES Porçons participava en aquest Lliga Debat Cal destacar, tot i que en les altres dues convocatòries que va participar l’IES Porçons també va arribar a la fase final (2015Els diners donen la felicitat2017Els animals tenen drets), cal remarcar que no va poder passar a la final perquè els seus equips foren vençuts a les semifinals.


Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: